Broodtrommel

Filters

Enig resultaat

Filters

Enig resultaat

Wij Nederlanders nemen vrijwel altijd een broodtrommel mee naar school of werk

Het is in Nederland heel erg de gewoonte om een broodtrommel mee naar je werk of naar school mee te nemen. Brood smeren is makkelijk en kost weinig voorbereiding. De avond van tevoren of in de ochtend smeer je nog snel even je brood, stopt het in een broodtrommel en je hebt eten voor de gehele dag. We variëren met van alles op het brood. Zo hebben we zelfs producten wat ze nergens anders op de wereld kennen, denk aan hagelslag, vlokken, gestampte muisjes, schuddenbuikjes etc.

Boterhammenzakje of broodtrommel?

Het is natuurlijk mogelijk om de boterhammen in een boterhammenzakje te doen. Dit is natuurlijk alles behalve duurzaam en vaak wordt het ook een knoei partij binnen in het zakje. Een broodtrommel kan je blijven hergebruiken en kunnen makkelijk in de vaatwasser worden geplaatst. Hierdoor wordt de wereld niet overspoeld door overbodig plastic. Ook blijven boterhammen in een broodtrommel beter op zijn plek zitten waardoor het geen bende wordt zoals het in een boterhamzakje kan worden.

Broodtrommel voor kinderen

Welk kind is niet opgevoed met een broodtrommel? Een uitje met het gezin, de basisschool we gebruikte allemaal wel een broodtrommel om voordelig, een lekkere en gezonde lunch mee te nemen. Het is voor een kind natuurlijk belangrijk dat de broodtrommel er leuk uitziet en daarom met plezier haar of zijn lunch pakt. Wij bieden meerdere kinder broodtrommels aan zodat er voor ieder kind iets leuks bijzit. Daarnaast dient een kinder broodtrommel de mogelijkheid om zelfstandig te worden. Het kind moet zelf zijn of haar brood smeren en deze inpakken. Vaak worden kinder broodtrommels met bijpassende drinkfles geleverd, ook deze bieden wij aan.