Meal prep bakjes

Het enige dat essentieel bij zowel meal preppen als keukenorganisatie, is het kopen van de juist meal prep bakjes. Onze meal prep bakjes zijn:

Meal prep bakje op werk
Filters

Toont alle 5 resultaten

Meal Prep Bakjes

Onze Meal Prep Bakjes van Vershoudbakjes.nl helpen jou je ideale lichaam te realiseren. De prep bakjes hebben 1, 2, of 3 compartimenten en zijn ideaal om en veelzijdige maaltijd in te bewaren. Zo kun jij, ook al heb je het enorm druk, toch een gezonde leefstijl aanhouden. Ben jij een fanatieke sporter of vind je het gewoon prettig en gemakkelijk om vooruit te koken. Dan is deze meal prep set perfect voor jou.

Waarom meal prep bakjes kopen bij Vershoudbakjes.nl?

Herbruikbare meal prep bakjes: vaatwasser bestendig

Al onze meal prep bakjes zijn vaatwasserbestendig. Je kan ze gewoon met de normale vaat mee wassen. Onze meal prep containers kun je op deze manier gemakkelijk hergebruiken. Zo leg je geen onnodige belasting op het milieu, door het verspillen van plastic. Daarnaast bespaar je geld, doordat je niet telkens nieuwe meal prep bakjes hoeft te kopen na gebruik. Een win-win situatie dus!

Mealprep bakjes: magnetron en vriezer bestendig

Wanneer je een maaltijd wilt bewaren, is het wel zo makkelijk als je het meal prep bakje in de vriezer kan bewaren. Dat kan met onze meal prep containers. Na het voorbereiden van je maaltijd, kan je de maaltijd gemakkelijk invriezen in een van onze bakjes. Op een later moment kun je de maaltijd gemakkelijk weer opwarmen in de magnetron. Onze meal prep bakjes zijn namelijk ook magnetron bestendig.

BPA-vrije meal prep bakjes, wel zo gezond

De mealprep bakjes van Vershoudbakjes.nl zijn compleet BPA-vrij. De maaltijden die je voorbereid zijn niet alleen gezond, maar de plastic bakjes zelf ook. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de maaltijd wordt aangetast door BPA’s. Dit is nog een reden om meal prep bakjes te bestellen bij Vershoudbakjes.nl. Jouw leverancier voor gezonde meal prep bakken.

Gratis bezorging

De beste meal prep bakjes zouden voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Daarom leveren wij onze meal prep containers gratis aan huis. Wanneer je jouw bestelling hebt geplaatst, kan je in je winkelmand het overzicht van je bestelling bekijken. Wanneer je de meal prep bakjes koopt, zijn de bezorgkosten voor ons. Waar wacht je nog op? Bestel jouw meal prep bakjes nu zonder bezorgkosten bij Vershoudbakjes.nl.

Voordelen Mealprep Bakjes

1. U bespaart geld

Gezond eten hoeft niet duur te zijn als je van tevoren plant! Koop eten in grote hoeveelheden en vergeet niet te profiteren van uw vriezer. Door je maaltijden van tevoren te plannen in meal prep bakjes, weet je precies wat je moet kopen, in plaats van een paar keer per week naar de winkel te gaan om last minute ingrediënten te halen. U zult ook worden bevrijd van het kopen van dure maaltijden tijdens de lunch.

2. Meal preppen helpt je af te vallen

Het plannen van uw maaltijden op voorhand is de sleutel tot gewichtsverlies, omdat u precies weet wat u in uw lichaam stopt en hoeveel. Met een wekelijkse maaltijdvoorbereidingsroutine kunt u bepalen hoeveel calorieën u elke dag invoert, wat het perfecte recept is voor gewichtsverlies.

3. Boodschappen doen wordt eenvoudiger

Als je eenmaal weet welke maaltijden je deze week gaat preppen, zal boodschappen doen een briesje zijn! Laat doelloos ronddwalen door de gangpaden tot het verleden behoren. Toon je voorbereid met een lijst en verdeel het in categorieën zoals fruit, groenten, eiwitten, diepvriesproducten, zuivelproducten, granen en vetten. Het helpt je ook om de gangpaden te vermijden waar je niet hoeft te zijn, zoals de snoepgang!

4. Met meal prep bakjes leer je  de kunst van portiecontrole

Het mooie van meal preppen is dat het je evenwicht leert. Als u uw maaltijden in meal prep bakjes verpakt, kunt u niet meer bereiken. Als u gewicht wilt verliezen en de juiste hoeveelheid voedingsstoffen wilt consumeren, is portiecontrole van vitaal belang.

5. Je verspilt geen voedsel meer met meal preppen

Heb je ooit producten moeten weggooien die over datum waren voordat je de kans had om het op te eten? Het is geen goed gevoel. Wanneer je jouw maaltijd bereidt, gebruik je al je ingrediënten voor de week, en het is zeer onwaarschijnlijk dat je nog iets over hebt als je het goed plant!

6. Met de meal prep bakjes bespaart u tijd

Hoewel je vooraf wat tijd moet investeren om je maaltijden goed te plannen en te koken, zul je toch nog steeds tijd besparen. Denk na over hoeveel tijd we verspillen als we voor de koelkast staan ​​en proberen te achterhalen wat we moeten koken. Zodra je maaltijden van tevoren zijn bereid in meal prep bakjes, hoef je ze alleen maar uit de koelkast te halen en op te warmen! De plastic bakjes met deksel kunnen zowel in de koelkast, vriezer, magnetron als vaatwasser.

7. Meal preppen is een investering in uw gezondheid

Het beste deel van meal preppen is dat je van tevoren kunt kiezen wat je gaat eten! Mensen die dit doen, kunnen met gemak gezonder eten dan degenen die dat niet doen! U zult niet op het laatste moment eten bij elkaar hoeven zoeken om een maaltijd te vinden en het risico lopen blootgesteld te worden aan ongezonde opties. Dankzij de meal prep bakjes is uw maaltijd al voorbereid en het is gezond! De voordelen van een schoon gezond zijn eindeloos. Goede voeding draagt ​​niet alleen bij aan een kleinere taille, maar het draagt ​​wel bij aan de gezondheid van het hart en andere factoren!

8. Je krijgt meer wilskracht

Naarmate je meer en meer gezond eet, zul je geleidelijk stoppen met verlangen naar suiker en ander dikmakend voedsel. Een routine op zijn plaats houden is de sleutel tot gezond eten, en je zult merken dat het gemakkelijker wordt om het voedsel te weigeren waarvan je weet dat je het niet zou moeten eten!

9. Het zal stress verminderen

Stress kan uw immuunsysteem beïnvloeden, spijsverteringsproblemen veroorzaken en uw slaappatronen verstoren. Thuiskomen van het werk en proberen het avondeten op te stellen kan stressvol zijn. Niet met meal prep bakjes! Je kunt afscheid nemen van de stress van ‘wat moet ik eten’ en ontspannen terwijl je weet dat je maaltijd alleen hoeft worden opgewarmd!

10. Het zorgt voor afwisseling in uw maaltijden

Als je ruim van tevoren aan je maaltijd begint, heb je genoeg tijd om hierover na te denken. Hierdoor wordt het gemakkelijk om te kiezen uit verschillende voedselcategorieën (eiwit, vet, granen, groenten, enz.) Dit is belangrijk om de variëteit te krijgen die je nodig hebt om je lichaam te voeden. Voel je vrij om het elke week te mixen! Je zult niet beperkt blijven tot het basisvoedsel dat je uit gewoonte maakt, omdat meal preppen je aanmoedigt om creatiever te worden door nieuwe recepten op te zoeken.

Vergeet niet dat er geen goede of foute manier is om een ​​maaltijdvoorbereidingsroutine te bereiken. Iedereen heeft zijn eigen manier om het te doen en door vallen en opstaan ​​zul je beginnen te beseffen wat het beste voor jou werkt!