Voorraadbussen

Bewaar jouw eten in onze doorzichtige voorraadbussen met luchtdichte deksel.

De voorraadbussen zijn stapelbaar en gemakkelijk op te bergen in de kast, op de plank of op het keukenblad.

Voorraadbus
Filters

Enig resultaat

Filters

Enig resultaat

Voorraadbussen: stevig en duurzaam

We hebben er nauwgezet voor gezorgd dat de voorraadbussen die u ontvangt jarenlang meegaan. In tegenstelling tot de meeste voorraadbussen waarbij de deksels gemakkelijk breken bij gebruik, worden onze bewaarbussen geleverd met nieuwe en verbeterde deksels die zijn gemaakt van slagvast en duurzaam ABS-plastic, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de deksels breken. Bovendien zorgt het dekselvergrendelingsmechanisme voor maximale versheid en langdurige opslag van voedsel door 100% luchtdichtheid te creëren.

7 stuks voorraadbussen incl. extra’s

Onze voorraadbus set wordt geleverd met 7 BPA-vrije bewaarbussen voor voedselopslag, een kalkbord markering en herbruikbare kalkbord labels waarmee u uw voorraadkast als nooit tevoren kunt organiseren. Deze set wordt geleverd in een mooie doos, waardoor het een ideaal geschenk is voor elk gezin. Niemand anders op de markt biedt u meer waarde dan wij.

Bewaarbus is geschikt voor vloeistoffen

De luchtdichte voorraadbussen zijn niet alleen ideaal voor het bewaren van droog voedsel zoals meel, suiker, rijst, graan, granen, noten, bonen, snacks, pasta, spaghetti, noedels, koffie en thee, maar zijn ook perfect voor het vasthouden van vloeistoffen zoals water, sap, soep en meer. U hoeft zich geen zorgen te maken over het lekken van de vloeistoffen, druk gewoon op de hendel en laat de luchtdichte technologie zijn werk doen.

Ruimtebesparend ontwerp

Onze voorraadbussen zijn speciaal ontworpen om ruimte te besparen, ze zijn stapelbaar en passen gemakkelijk in uw kast, koelkast of vriezer, waardoor u de keuken georganiseerd kunt houden en ruimte in de voorraadkast vrijmaakt. Deze heldere containers zijn ook gemakkelijk schoon te maken, gebruiksvriendelijk en klaar voor gebruik.

Voorraadbussen kopen bij Vershoudbakjes.nl

Of je de voorraadbussen nu als voedselopberger of als voorraadpot wilt gebruiken, het kan allemaal. Onze plastic voorraadbussen hebben een luchtdicht deksel, waardoor voedsel langer houdbaar blijft. Gebruik de bewaardoos bijvoorbeeld voor crackers of gebruik de voorraadbus voor koffiebonen. Dit is de ideale voorraadbus voor jou. Wacht daarom niet langer en koop vandaag nog je voorraadbus online bij de webshop van Vershoudbakjes.nl. Als je voor 22:00 bestelt, heb je jouw nieuwe voorraadbussen morgen al in huis. Daarnaast is de bezorging geheel gratis.